ÖZEL HABER Haber Girişi : 29 Haziran 2022 13:40

Dadaş’ın kampı başladı

Dadaş’ın kampı başladı
Sefa Akgün’den Eren Tozlu’ya, Celal Hanalp’ten Özgür Sert’e varıncaya kadar sözleşmeleri süren birçok futbolcu topbaşı yaptı.

B.B. ¬Erzurumspor’da ilk etap kampı başladı. Sefa Akgün’den Eren Tozlu’ya, Celal Hanalp’ten Özgür Sert’e varıncaya kadar sözleşmeleri süren birçok futbolcunun topbaşı yaptığı kampa, Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer nezaret etti. Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel kurulla yeni başkanını seçecek olan mavi beyazlı kulüpte, transfer tahtasını açtırmak için başlatılan çalışmalar ise son sürat devam ediyor. Edinilen bilgilere göre; kulüpteki çalışmalar çok yoğun bir biçimde sürdürülüyor. Yönetim, yapılacak kongreye rağmen olağanüstü bir performansla yeni kaynak arayışlarını devam ettirirken, diğer yandan da transfer tahtasının kapanmasına sebep olan futbolcuları ikna etmeye çalışıyor.

 

TARAFTAR ÇOK UMUTLU

¬İlk etap kampına başlayan mavi beyazlı takımda, altyapıdan yapılan takviyelerle birlikte göz kamaştıran bir uyum dikkat çekerken, taraftarlar, yapılacak nokta transferlerle takımın yeni sezona hazır olacağı görüşünü paylaşıyor. Erzurumsporlu taraftarlar, “Bize öncelikle iyi bir forvet lazım. Kanatlarda görev yapacak nokta transferlerle sezonu rahatlıkla göğüsleriz. Takımdan ayrılan isimlerin zaten varlığıyla yokluğu belli değildi. Bu yüzden çok da fazla bir kayıp yaşamış sayılmayız. Transfer tahtasını açar açmaz, bu sorunları aşarak çözüme ulaşacağımızı düşünüyoruz” diye konuştular.