ÖZEL HABER Haber Girişi : 18 Ekim 2022 10:43

Büyükşehir’de halkın günü

Büyükşehir’de halkın günü
​​​​​​​Erzurum Büyükşehir belediyesinin halk günü etkinlikleri aralıksız devam ediyor.
Büyükşehir’de halkın günü

Vatandaşların haftanın belirli günlerinde başkan Mehmet Sekmen de bir araya gelerek sorunları iletme fırsatı buldu halk günü etkinlikleri kamuoyundan büyük takdir topluyor. Büyükşehir belediye başkanı Mehmet sekmenin neredeyse gün boyunca bir araya geldi vatandaşlar hem beklenti ve talepleri dile getiriyor hem de başkan Sekmen’le görüş alışverişinde bulunuyor. Yanına kurmaylarını da alarak vatandaşlarla bir araya gelen ve onları can kulağıyla dinleyen Başkan Mehmet Sekmen bazı beklenti ve talepleri anında yerine getirirken kimi istek ve arzuları ise ilgili kurmaylarına yönlendiriyor.

 

SEKMEN: KATILIMCI YÖNETİM

Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Yerel yöneticilikte vatandaşlarla sürekli istişare halinde bulunmanın başarıya giden yolun en etkili anahtarı olduğunu belirterek. “ Biz göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar bulduğumuz her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya geldik onları dinledik beklenti ve taleplerini dikkate aldık sorularını çözdük çözmeye çalıştık çözmeye çalışıyoruz. Böylece ortaya hem katılımcı bir yönetim anlayışı koymuş oluyor hem de çözüm bekleyen sorunları ilk ağızdan dinleyerek gereğini yerine getiriyoruz. Bizim bu anlayışımız hiçbir zaman değişmedi” dedi.

 

VATANDAŞ ÇOK MEMNUN

Vatandaşlar ise Erzurum Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmenle istedikleri her fırsatta bir araya geldiklerini dile getirerek, “ Büyükşehir belediyemizin kapısını ne zaman aldıysak karşımızda başkan Mehmet çekmeni bulduk. Sorunlarımızı dile getirdik çözümüne kavuştuk. Başkanımızın yaklaşımından ve gelenek haline gelen halk günü buluşmalarından çok memnunuz. Başkanımıza ve Büyükşehir belediyemizin değerli tüm yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dediler.