ÖZEL HABER Haber Girişi : 04 Ekim 2023 10:43

Büyükşehir’de Tortum zirvesi

Büyükşehir’de Tortum zirvesi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Tortumlu muhtarlarla bir araya geldi. İlçeye bağlı merkez ve kırsal mahallelerin muhtarlarıyla belediyede buluşan Mehmet Sekmen, işbirliği ve güç vurgusunda bulundu. Yaz sezonu başında da buluşup ilçeye yönelik olarak planlanan yatırım ve hizmetleri planlayan Başkan Sekmen, dünkü buluşmasında ise durum değerlendirmesi yaptı. Mahallelerin beklentileri ve taleplerini dinleyen Sekmen, bu zamana kadar yapılan çalışmalardan dolayı da, memnuniyetlere kulak verdi. Başkan Sekmen, “Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden duydukları mutluluğu ve memnuniyeti görmek, bizim şevkimizi daha da çok artırıyor. Bu birliktelik ve işbirliği sayesinde Erzurum’daki değişim, gelişim ve dönüşüm sürecini hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi. 

DURUM DEĞERLENDİRMESİ 
Büyükşehir Belediye Meclis salonunda bir araya geldiği Tortumlu muhtarlarla hizmet planlamasını bir kez daha gözden geçiren Sekmen, Mayıs ayından bu zamana kadar ilçeye bağlı mahallelerde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarında gelinen noktayı mercek altına aldı. Muhtarların ve mahallelerin beklentilerinin karşılanıp karşılanmadığının en ince ayrıntısına kadar ele alındığı toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde de bulunuldu. 

ÖNÜMÜZÜ GÖRÜYORUZ 
Başkan Sekmen, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, iletişim ve koordinasyonunun önemine vurgu yaptı. Başkan Sekmen, “Muhtarlarımızla her fırsatta bir araya geliyoruz ve yol haritamızı değerlendiriyoruz. Dün neredeydik, hangi işlerin yapılması gerekiyordu, bu zamana kadar hangi işler yapıldı ve daha nelerin yapılması gerekiyor gibi konuları sıklıkla ele alıyoruz. Böylece hem önümüzü görüyor, hem de hizmet planlamamızı ona göre yapmış oluyoruz” diye konuştu.