Yerel Haber Girişi : 08 Mart 2022 11:12

Büyükşehir’de ulaşım zirvesi

Büyükşehir’de ulaşım zirvesi
Büyükşehir’de ulaşım zirvesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Ulaşım hizmetleri bizim kırmızı çizgimiz. Bir şehirde ulaşımda kalite varsa, o şehirde insana saygı vardır” dedi.
Erzurum  Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Hamza Özkan ve dernek yönetim ekibi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Başkan Sekmen, makamında kabul ettiği ulaşım kurmaylarıyla Erzurum’daki toplu taşım hizmetlerini masaya yatırdı, beklentileri kayda geçti, talepleri dinledi. Toplu ulaşım hizmetlerinin bir şehrin vizyonu ve aynası olduğunu dile getiren Başkan Sekmen, “Erzurum’da ulaşım araçları filomuzu sürekli güncellememiz ve modern tutmamız, işte bu anlayıştan kaynaklanıyor” diye konuştu.

KOORDİNASYON İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ
Özel Halk Otobüsleri Derneği’nin Erzurum’da ulaşım hizmetleri gibi çok geniş ve önemli bir sektöre paydaşlık ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,  “ Özel halk otobüsleri derneğimizle bu zamana kadar çok güzel bir işbirliği sergiledik. Ulaşım hizmetlerine kalite kazandırmak ve sürekliliğini sağlamak adına koordineli bir biçimde çalıştık. Hali hazırda Erzurumda ulaşım hizmetlerini özel halk otobüsleri ile birlikte belediyemize ait araçlarla veriyoruz. Buna ilaveten Erzurumda toplu ulaşım hizmeti veren biz de dolmuşlarımız var. Kuşkusuz hepimizin ortak paydası Erzurum’da ulaşım hizmetlerini en güzel biçimde halkımıza ulaştırmak ve vatandaşlarımızın hiçbir sıkıntı sorun yaşamadan ulaşım hizmeti almalarını sağlamak” şeklinde konuştu.

SEKMEN ULAŞIMDA ÇOK HASSAS
Erzurum  Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Hamza Özkan ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ulaşım konusunda çok hassas olduğunun altını çizerek, “Sayın başkanımız ulaşım konusunda çok titiz. Bu sebeple bizimle sürekli irtibat ve iletişim halinde. En küçük bir aksaklığaın yaşanmasına dahi deyim yerindeyse tahammülü yok. Biz de sayın başkanımızın bu hassasiyetini bildiğimiz için büyük bir işbirliği ve koordinasyon içerisinde çalışıyor erzuruma layık olduğu en güzel ulaşım hizmetini vermek için gayret ediyoruz”