ÖZEL HABER Haber Girişi : 14 Haziran 2023 10:30

Camia Sekmen’e güveniyor 

Camia Sekmen’e güveniyor 

Transfer tahtası kapalı olan ve mali açıdan sıkıntılı bir süreç geçirmesine rağmen TFF 1. Lig’de kalmayı başaran Erzurumspor FK’da, beklenen kongre yarın gerçekleştirilecek. Çoğunluk sağlanamayacağı için ileri bir tarihe erteleneceği tahmin edilen kongre toplantısının bir sonraki etabında ise, çözüm kapılarının ardına kadar açılması bekleniyor. Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in Erzurumspor FK’nın geleceğini düşünen bir yönetici olduğunu dile getiren taraftarlar, “Bu takım bu zamana kadar hiç yarı yolda kalmadı. Başkan Mehmet Sekmen, buna izin vermedi, bundan sonra da izin vermez” görüşünü paylaşıyor. 

SEKMEN’E HAKSIZLIK OLUR! 
Kulüp yöneticiliği için bu zamana kadar aday çıkmamış olmasının en temel sebebinin borçlar ve stadyum sorunu olduğunu dile getiren taraftarlar, “Kulübü yönetmeyi düşünen herkes mali sorumlulukların Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmasını istiyor” diyerek, bunun da Başkan Sekmen’e haksızlık olacağını ifade ediyor. 
Erzurumsporlu taraftarlar, “Sekmen Başkan, kulübü kimin yöneteceği konusunda söz hakkına sahip olan tek isimdir. Çünkü bu zamana kadar elini kulübün üstünden hiç çekmedi. Bundan sonraki süreçte de, kulüple ve takımla yakından ilgilenecek olan isimdir. Takımın sahibi olarak Sekmen Başkan’ın varlığını bile bilmek, içimizin rahat olması açısından yeterli” diye konuştular.