Yerel Haber Girişi : 09 Mart 2022 11:23

Dadaş Bilazer’e emanet

Dadaş Bilazer’e emanet

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da beklenen teknik direktör hamlesi sonunda yapıldı. Yönetim, Sportif Direktör Muzaffer Bilazer’i, takımın futbol sorumlusu olarak görevlendirdi. Mavi beyazlı takımda ikinci kez başlayan Bilazer döneminin nasıl sonuçlanacağı ve Dadaş’ın hangi yol haritasını izleyeceği ise, taraftarların merak konusu oldu. Cumartesi günü kendi evinde Samsunspor’u konuk edecek olan mavi beyazlı takımla ilk idmanına dün çıkan Muzaffer Bilazer ise, taraftara umut dolu mesajlar verdi. Teknik Sorumlu Bilazer, “Biz istersek, o bir hayal değildir” diyerek, Dadaş’ın geçmiş sezonlarda verdiği mücadeleleri hatırlattı.

BİLAZER İLK İDMANINA ÇIKTI
Kulüp tesislerinde takımla birlikte ilk antrenmanına çıkan Muzaffer Bilazer, futbolculara denge idmanının yanı sıra kuvvet ve dayanıklılıkla pas ve şut çalışması yaptırdı. Oynanan çift kale maçla Samsunspor hazırlıklarını sürdüren B.B. Erzurumsporlu futbolculara moral ve motivasyon takviyesi yapmayı da ihmal etmeyen Bilazer, inananların her zaman kazanan taraf olacağını dile getirerek, futbolculardan sonuna kadar mücadele etmelerini istedi.

TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ
Bu arada Erzurumsporlu taraftarlar ise, Bilazer kararı ile ikiye bölündü. Taraftarlardan bir kesim, Muzaffer Bilazer’in doğru bir tercih olmadığını düşünürken, diğer kesim ise, “Muzaffer Bilazer takımı tanıyor, taraftarı tanıyor ve kimin ne istediğini çok iyi biliyor. Üstelik kadrodaki futbolcuların transfer edilmelerinde de yine kendini aktif rol oynamıştı. Bir nevi kadroyu kendisi kurdu sayılır. Dolayısıyla bu görev kendisini kanıtlaması için de güzel bir fırsat. Samsunspor galibiyetiyle başlayacak yeni bir dönem, bu havayla seriyi beraberinde getirir” görüşünü paylaştı.