ÖZEL HABER Haber Girişi : 17 Ağustos 2023 09:21

Dadaş Bodrum’a kilitlendi 

Dadaş Bodrum’a kilitlendi 

Yeni sezonun açılış maçından bir puanla ayrılan Erzurumspor FK’da, Cumartesi günü oynanacak Bodrumspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Rakibiyle deplasmanda karşılaşacak olan mavi beyazlı takım, dün de günü iki idmanla tamamladı. Kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarının ardından taktiksel idmanlara geçen Dadaşlar, günü çift kale maç yaparak tamamladı. 

TALEBELERİNE GÜVENİYOR 
Teknik Direktör Hakan Kutlu, sezonun açılış maçında karşılaştıkları Bandırmaspor’dan bir puan almış olmalarının önemli olduğunu ifade ederek, “Mücadelemiz güzeldi, taşlar yerine oturacak” dedi. 
Bodrum deplasmanında oynayacakları maç için özel oyun kurguları üzerinde çalıştıklarını kaydeden Kutlu, “Takımıma güveniyorum. Mücadele gücü yüksek bir 90 dakika ortaya koyacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. 

TAKVİYE ŞART 
Öte yandan taraftarlar ise, yaz transfer ve tescil döneminin sonuna yaklaşıldığını hatırlatarak, “Transfer tahtamızın kesinlikle açılması gerekiyor. Rakiplerimiz oldukça dişli ekiplerden oluşuyor. Mevcut kadroyla bu maratonu tamamlamamız zor gibi duruyor. Bu bakımdan takımımıza acilen takviye yapılması gerekiyor” dediler.