Yerel Haber Girişi : 16 Nisan 2022 13:58

Dadaş Bolu Beyine karşı 

Dadaş Bolu Beyine karşı 

TFF 1. Lig’in 32’nci hafta maçları dün oynanan iki karşılaşmayla başladı. Futbol dolu haftaya Keçiörengücü-Denizlispor ve Tuzlaspor-Gençlerbirliği maçlarıyla start verilirken, ¬B.B. Erzurumspor’un rakibi ise, Beypiliç Boluspor olacak. Bolu Atatürk Stadyumu’nda bu akşam 20.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Ömer Faruk Turtay yönetecek. Süper Lig yolunda büyük önem taşıyan karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayarak dün Bolu’ya giden mavi beyazlı takım, kamp yapacağı oteline yerleşti. Dünü dinlenerek geçiren olan B.B. Erzurumsporlu futbolcular, yaklaşık iki haftadır süren hazırlığın ardından bugün tüm hünerlerini sahada gösterecekler. 

 

BİLAZER: BAŞARACAĞIZ 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Futbol Sorumlusu Muzaffer Bilazer, Balıkesirspor maçının ardından iki haftayı bulan bir hazırlık dönemi geçirdiklerini hatırlatarak, “Bu süre zarfında takım olarak kendimizi geliştirme ve yeni teknik-taktiklere yoğunlaşma noktasında bolca zamanımız oldu. Hedefimiz bu maçtan galip ayrılarak Erzurum’a 3 puanla dönmek. Bunu başardığımız an yeni bir döneme doğru yelken açmış olacağız ve Allah’ın izniyle de başaracağız” diye konuştu. 

 

“BU SEZON ÇIKMALIYIZ!” 

Erzurumsporlu taraftarlar ise, Süper Lig için bu maçların son fırsatlar olduğunu hatırlatarak, “Bizim bu sezon Süper Lig’e çıkmamız lazım; aksi halde önümüzdeki sezon hiç çıkamayız, çünkü Süper Lig’den düşen yeni ve güçlü rakiplerimiz olacak. Bu yüzden çıkarsak ancak bu sezon çıkarız, bunu yapabilmemiz için de takımın her şeyden önce buna inanması ve mücadele etmesi gerekiyor” dediler.