ÖZEL HABER Haber Girişi : 02 Ağustos 2023 10:12

DADAŞ CEVAP BEKLİYOR 

DADAŞ CEVAP BEKLİYOR 
İç saha maçları Erzurum’da oynanacak mı, oynanmayacak mı? Kazım Karabekir Stadyumu yeni sezonda kullanılacak mı, kullanılmayacak mı?  

Trendyol 1. Lig’de yeni sezon Ağustos ayının ikinci haftasında başlayacak. Erzurumspor FK’nın üçüncü etap yaz kampı sürerken, Kazım Karabekir Stadyumu’ndaki belirsizlik ise devam ediyor. Stadyumun bir takım tedbirler alınmak suretiyle kullanılacağı konuşulurken, yetkili kurumlardansa henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Taraftarlar ise, bu belirsizliğin bir an önce ortadan kaldırılmasını istiyor. 

DTEPREMDE HASAR GÖRMÜŞTÜ 
6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremde hasar gören karşılaşmalara kapatılan Kazım Karabekir Stadyumu, yeni sezon öncesinde yine en çok merak edilen konuların başında gelmeye başladı. Geçtiğimiz sezon karşılaşmalara kapatıldığı için Dadaş’ın iç saha maçlarını oynayamadığı stadyumun, bu sezon ise bir takım tedbirler alınmak suretiyle kullanılabileceği konuşuluyor. 

HER KAFADAN BİR SES 
Erzurumsporlu taraftarlar, yenisinin yapılmasını beklerken tadilatına razı oldukları Kazım Karabekir Stadyumu’nun tam bir yılan hikayesine dönüştüğünü dile getirerek, “Sezon başladı başlayacak, ancak stadyumla ilgili nasıl bir karar alındığı henüz daha resmi olarak açıklanmadı. Her kafadan bir ses çıkıyor, herkes farklı şeyler konuşuyor. Yol haritasının ne olduğunu artık yetkili ağızlardan öğrenmek istiyoruz” dediler.