ÖZEL HABER Haber Girişi : 12 Ekim 2022 09:52

Dadaş’ı salgın vurmuş!

Dadaş’ı salgın vurmuş!
Pazar günü oynanacak Bodrumspor maçı hazırlıklarına dün akşam start veren Erzurumspor FK’da, kötü performansın faturası ishal salgınına kesildi.

Pazar günü oynanacak Bodrumspor maçı hazırlıklarına dün akşam start veren Erzurumspor FK’da, kötü performansın faturası ishal salgınına kesildi. Teknik Sorumlusu Muzaffer Bilazer’in basına da yansıyan açıklamalarına göre; futbolcuların bir süre önce yakalandığı salgın hastalık, oyun ritminin düşmesine sebep oldu. Tuzlaspor ve Keçiörengücü maçlarıyla başlayan Denizlispor ve Malatyaspor maçlarında da devam eden kötü performansın sebebi de bu salgın olarak gösterildi. Bilazer’in, camia bilmediği için eleştirilere sebep olan kondisyon düşüklüğünün bundan kaynaklandığını açıklaması şaşkınlığa sebep olurken, taraftarlar, “Tuzlaspor maçı oynandığında Eylül ayının 3’üydü. Ekim ayının ortasına geldiğimize göre, artık salgının etkisini kaybetmiş olması ya da bundan kaynaklı kondisyon eksikliğinin artık telafi edilmesi gerekiyor. Hem nasılsa Bodrumspor maçında bunu anlarız” dediler.

 

TAKIM ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Öte yandan Bodrumspor maçı hazırlıklarına kulüp tesislerinde başlayan mavi beyazlı takıma, her zaman olduğu gibi Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer nezaret etti. Hazırlıklara düz koşuyla başlayan takım, pas ve şut çalışmalarıyla sürdürdüğü antrenmanını teknik ve taktik idmanıyla sona erdirdi. Bodrum mesaisi için Cumartesi gününe kadar çalışacak olan Erzurumsporlu futbolcular, galibiyet serisini sürdürme planları yaparken, ligin en diri ekiplerinden olan Bodrumspor’da da hazırlıklar başladı.