ÖZEL HABER Haber Girişi : 04 Temmuz 2022 11:47

Dadaş için hazırlık zamanı

Dadaş için hazırlık zamanı
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da hazırlık maçları başlıyor.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da hazırlık maçları başlıyor. Mavi beyazlı takım, Erzurum’da kamp yapan Süper Lig ekiplerinden önce Konyaspor, ardından Giresunspor’la birer hazırlık maçı yapacak. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin ev sahipliği yapacağı hazırlık maçlarının biri yarın, diğeri ise Perşembe günü oynanacak. İlk hazırlık maçına yarın saat 16.30’da Konyaspor karşısında çıkacak olan Erzurumspor, diğer hazırlık maçını ise Perşembe günü saat 17.00’de Giresunspor’la oynayacak. İlk etap kampına geçen hafta start veren mavi beyazlı futbolcular, Teknik Soru şu Muzaffer Bilazer yönetiminde çalışmalarına devam ederken, Dadaşlara kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları da yaptırılıyor. 

 

GÖZLER TRANSFER TAHTASINDA

Kulüp tesislerinde süren idmanlarda futbolcuların moralli oldukları gözlenirken, Bilazer’in gözü kulağı ise transfer tahtasıyla ilgili olarak verilecek müjdeli haberi bekliyor. Takıma takviyede bulunmak için görüşülen futbolcuların olduğunu anlatan ve bu görüşmeler arasında prensip anlaşmalarının da bulunduğunu kaydeden Bilazer, “Transfer yasağı kalkar kalkmaz takviyelerimiz başlayacak” dedi.

Taraftarlar ise, Dadaş’ın son bir ayı boş boş geçirdiğini ifade ederek, “İnşallah bunun bedelini ağır bir biçimde ödemek zorunda kalmayız” diye konuştular.