ÖZEL HABER Haber Girişi : 11 Ekim 2023 10:20

Dadaş’ın 10 günü var

Dadaş’ın 10 günü var

Trendyol 1. Lig’de 9. Hafta karşılaşmaları milli maç arası sebebiyle bir sonraki haftaya kadar tatil edildi. Erzurumspor FK’nın kendi evinde oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıkları ise bugün akşam başlayacak. Kocaeli deplasmanından hem 1 puan ve hem de 4 günlük izinle ayrılan mavi beyazlı takım, bugün akşam kulüp tesislerinde yeniden bir araya gelecek. 

10 GÜNLÜK HAZIRLIK 
Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun mini bir toplantı yaparak startını vereceği maçın hazırlıkları 10 gün boyunca devam edecek. 21 Ekim Cumartesi için Ankara temsilcisi Keçiörengücü takımını Erzurum’da konuk edecek olan Dadaşlar, yeni bir galibiyet için sahada yine ter dökecek. Tecrübeli teknik adam Hakan Kutlu’nun, Keçiörengücü maçlarını izleterek yeni yol haritası oluşturacağı talebelerini karşılaşmaya özel oyun kurguları üzerinde çalıştıracağı öğrenildi. 

SÜPER LİG HAYAL DEĞİL 
Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar, mavi beyazlı takımın verdiği mücadelenin ligde tüm dikkatleri üzerine çektiğini dile getirerek, “Takımımız bu mücadelesinden vazgeçmeden devre arasına kadar puanlar toplamaya devam ederse, ligin ikinci yarısında çok farklı şeyleri konuşuyor olabiliriz. Birkaç takviyeyle bu takım kesinlikle Süper Lig adayı olabilir” dediler.