ÖZEL HABER Haber Girişi : 10 Ekim 2023 12:46

SAĞLIK-SEN’de Dadaş kapısı 

SAĞLIK-SEN’de Dadaş kapısı 

MEMUR-SEN Konfederasyonu’na bağlı SAĞLIK-SEN’in Erzurum Şube Başkanlığı görevinin yanı sıra geçmişte Memur-Sen İl Temsilciliği de yapan Abdullah Duman, SAĞL-SEN Genel Merkezi’ne çok yakıştı. Bir süre önce SAĞLIK-SEN Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Abdullah Duman, Dadaşların Başkent’teki gurur kaynağı oldu. Erzurum’da yürüttüğü sendikal çalışmalarıyla dikkat çeken ve performansıyla göz dolduran Duman’ın sendika genel merkezinde görev almış olması, SAĞLIK-SEN açısından en doğru tercih olarak değerlendiriliyor. Kişiliği, mütevazı duruşu ve sendika çalışmalarında sergilediği gayretle üyelerden hep takdir gören Abdullah Duman, yolu Ankara’ya düşen Dadaşlar için de vazgeçilmez bir adres oldu. 

ÖZEL BİR İSİMDİ 
Kendi sektöründe olsun ya da olmasın hemen herkesin sendika genel merkezinde kapısını çaldığı Abdullah Duman, konukseverliğiyle adından söz ettirirken, SAĞLIK-SEN’in özellikle eğitim ve teşkilatlar konusundaki çalışmalarıyla da başarılı bir grafik çiziyor. SAĞLIK-SEN üyesi Erzurumlu sağlık çalışanları, Abdullah Duman’ın Erzurum’da büyük bir samimiyet ve gayret içerisinde çalıştığını dile getirerek, “Abdullah Duman Başkan, Erzurum’daki sağlık çalışanları ve sağlık hizmetleri açısından çok özel bir isimdi. Kendisinin sendika genel merkezinde üst düzey bir görev almış olması, aslında bir hakkın teslimidir. Çünkü başarılı sendikal bir geçmişin mutlaka ödüllendirilmesi gerekiyordu. SAĞLIK-SEN de bunu yaparak çok doğru bir tercihte bulundu” diye konuştular. 

KAPILARI HEP AÇIK 
Öte yandan SAĞLIK-SEN Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Duman, Ankara’da geçtiğimiz hafta organize edilen Erzurum Tanıtım Günleri’nde de farkını gösterdi. Erzurum’dan Ankara’ya giden hemşehrilerine makamının kapılarını ardına kadar açan Duman, konukseverliği ve yakın ilgisiyle yine takdir topladı.