Yerel Haber Girişi : 18 Ocak 2022 12:12

DADAŞ’IN İŞİ ÇOK ZOR!

DADAŞ’IN İŞİ ÇOK ZOR!

Bursaspor deplasmanından beraberlikle dönen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlandı.

TFF 1. Lig’in 21’inci haftasında Bursaspor deplasmanından beraberlikle dönen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başlandı. Deplasmanda oynanacak karşılaşma için idmanlara başlayan mavi beyazlı ekipte, sakatlıklar ise can sıkmaya devam ediyor. Eren Tozlu başta olmak üzere Ally Malle, Aykut Demir, sakatlığı sürekli nükseden Mustafa Yumlu gibi takımın bel kemiğini oluşturan oyuncuların durumu hem teknik heyeti, hem de taraftarları düşündürmeye devam ediyor. Yaklaşık 1,5 aydır sahalardan uzak kalan tecrübeli futbolcuların bir türlü iyileşmeyen sakatlıkları, taraftarların aklına bu kez de uygulanan tedavileri getirmeye başladı. Erzurumsporlu taraftarlar, “Kopmayı, yırtılmayı ve kırık vakalarını anlarız da, adale çekmelerinin tedavisi bu kadar uzun sürmemeli!” diyerek, bu durumun, kulübün sağlık ekibiyle ilgili bir sorunu işaret ettiğini dile getirdiler.

 

PUAN KAYBIMIZ DEVAM EDİYOR

Transfer tahtasının kapalı oluşu gibi, bir türlü giderilemeyen sakatlıkların da artık sorun teşkil etmeye başladığını ifade eden taraftarlar, “Hadi transfer tahtasını açmayalım diyoruz da, bunun için teminat anlamına gelen futbolcularımızın da sakatlıklarını gideremiyoruz, önleyemiyoruz, iyileştiremiyoruz. Eren Tozlu ve Ally Malle gibi futbolcuların sakat oluşu, ister istemez gündeme transfer tahtasını getiriyor. Eğer bu futbolcuların yeşil sahalara dönmelerini sağlayamıyor isek; o halde bunun tedbirini şimdiden almalı ve transfer tahtasını açtırarak takviye yapmalıyız. Bizim gördüğümüzü yönetim göremiyor mu? Takımda sakatlıklar başlamış başlayalı puan kaybediyoruz ve kaybetmeye de devam ediyoruz. Önümüzde birbirinden önemli 5 maç var, puan kayıplarımız bu maçlarda da sürerse, şampiyonluk hedefimiz kesinlikle yalan olur ve biz Play-Off’a bile kalamayız” şeklinde konuştular.