ÖZEL HABER Haber Girişi : 27 Haziran 2022 11:48

Dadaş’ın kampı başlıyor

Dadaş’ın kampı başlıyor
Transfer tahtasını açtırarak yoluna devam etme planlarının yapıldığı mavi beyazlı kulüpte ilk etap kampı bugün başlıyor. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yaz sezonu ilk etap kampı bugün başlıyor. Mavi beyazlı takımda sözleşmesi devam eden futbolcularla birlikte altyapıda top koşturan oyuncuların dahil edileceği kampa, davet edilen diğer futbolcuların katılıp katılmayacakları bugün belli olacak. Transfer tahtasını açtırarak yoluna devam etme planlarının yapıldığı mavi beyazlı kulüpte, Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer’in mukaveleleri sona eren futbolcularla görüşmeleri ise devam ediyor. Teknik heyetin ayrıca kadroya dahil edilmesi planlanan isimler üzerinde de çalışma yaptığı öğrenilirken, transfer tahtası açılır açılmaz bu isimlerle de sözleşme imzalanması planlanıyor.

3 TEMMUZ KONGRE SÜRECİ

Öte yandan 3 Temmuz’da kongresini yapacak olan B.B. Erzurumspor’da, Mehmet Sekmen’in açıklamaları ise gündem oldu. Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in, kulüp başkanlığı yapmak isteyen adayların özellikle mali konuda belediyeden beklenti içerisinde olmamaları gerektiğini vurgulayarak, “Gelecek olan herkese kapımız açık, ancak mali anlamda da ellerini taşın altına koyacaklar” şeklinde açıklama yapması, camiada prim yapmaya çalışanların gözünü korkuturken, Ali Demirhan defterini ise, bizzat Demirhan’ın kendisinin kapattığı öğrenildi. Ali Demirhan’ın, bir gazeteciye yaptığı açıklamada, “Ben bütün işimi-gücümü Dubai’ye taşıdım, benim için Erzurumspor defteri kapanmıştır” dediği öğrenildi.