Yerel Haber Girişi : 01 Mart 2022 11:45

Dadaş’ın morali SIFIR!.. SIFIR!.. SIFIR!..

Dadaş’ın morali  SIFIR!.. SIFIR!.. SIFIR!..

Süper Lig yolundaki en önemli virajlardan birisinde şarampole yuvarlanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, ağızları adeta bıçak açmıyor. Teknik Direktör Yücel İldiz’in; “Böyle bir soncu beklemiyorduk” diyerek yorumladığı mağlubiyetin ardından taraftarların tepkisi sürerken, gözler Cumartesi günü oynanacak Altınordu maçına çevrildi. Ankaragücü karşısında oynanan maçın daha ilk dakikalarında sakatlanarak oyundan çıkan Eren Tozlu ve Novikovas’ın son durumuna dair henüz açıklama yapılmazken, her iki futbolcunun da, birkaç maçlık periyotta sahalardan uzak kalmasından korkuluyor. Tecrübeli futbolcuların sağlık durumlarıyla ilgili kulüpten heniz bir açıklama yapılmazken, taraftarlarda ise, umutsuzluk ve karamsarlık hakim.

 

ŞAMPİYONLUK HAYAL OLDU?

Erzurumsporlu taraftarlar, mavi beyazlı takımın ilk ikiden şampiyon olma fırsatını geri teptiğini dile getirerek, “Bundan sonraki mücadele Play-Off için olur, oradan da bizim çıkmamız mümkün değil. Çünkü bu takımın Play-Off’ta mücadele edebilecek bir kapasitesi yok” görüşünü savunuyor.

 

FATURASI ÇOK AĞIR OLDU

Son haftalarda kaybedilen puanların faturasının Dadaş için çok ağır olduğunu dile getiren taraftarlar, “Liderlik hesapları ve planlamaları yaptığımız bir noktadan nerelere geldik. Bu durumun sorumlusu, ara transfer döneminde takıma takviye yapılmamasıdır. Yücel İldiz’in de takıma maalesef bir katkısı olmamıştır. Yani bu takım maça hocasız bile çıksa çok daha iyi mücadele eder” diye konuştular.