ÖZEL HABER Haber Girişi : 30 Ağustos 2023 08:49

Dadaş’ın parolası galibiyet

Dadaş’ın parolası galibiyet
Manisaspor maçında kaybedilen puanları telafi için tek yol Urfa deplasmanı…

 

 

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor FK’da, Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları sürüyor. Önceki gün akşam tesislerde bir araya gelerek hazırlık çalışmalarına başlayan mavi beyazlı takımda, parola ise mutlak galibiyet olarak belirlendi. İdmanlarda daha çok taktik ve teknik ağırlıklı çalışan Dadaşlar, Manisaspor maçında kaybedilen üç puanı Urfa deplasmanından getirmeyi planlıyor. 

BAŞARI KAÇINILMAZ 
Teknik Direktör Hakan Kutlu, mücadele gücü yüksek bir ekip için başarının kaçınılmaz olacağını belirterek, “Takımımızda oluşturmaya çalıştığımız yapı aslında bu. Mücadele gücü yüksek ve hücum futboluna dönük bir kadro.” dedi. Kutlu, Şanlıurfa’da Pazar günü oynayacakları maçta olağanüstü bir futbol ortaya koymak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi. 

TARAFTAR(!) DİYOR Kİ… 
Öte yandan Erzurumspor’un aylar sonra kendi evinde çıktığı ilk maçı tribünlerden seyretmek yerine ekran başını tercih eden taraftarları ise, her zaman olduğu gibi yine transfer tahtası edebiyatı yaptı. Sözde taraftarlar, Erzurumspor’un seri galibiyetler elde edebilmesi için yeni transferlere ihtiyaç duyulduğu görüşünü dile getirdiler.