ÖZEL HABER Haber Girişi : 06 Haziran 2022 11:29

Dadaş kapalı kutu 

Dadaş kapalı kutu 
Süper Lig hevesi adeta kursağına dizilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da sessiz bekleyiş sürüyor.

Süper Lig hevesi adeta kursağına dizilen Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da sessiz bekleyiş sürüyor. Oltan Karakullukçu, Novikovas, Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş gibi isimlerin sözleşmelerinin sona ermesinin ardından mavi beyazlı takımdaki yaprak dökümünün sürmesi bekleniyor. Erzurumspor’da; Kulüp Başkanı Ömer Düzgün’ün bu hafta içerisinde bir basın toplantısı düzenlemesi ve görevi devam edip etmeyeceğini açıklayacağı tahmin edilirken, merak edilen bir diğer konu ise, Muzaffer Bilazer’in durumu oldu. Teknik Sorumlu Bilazer’in takıma veda edeceği konuşulurken, Erzurumsporlu taraftarlar bu belirsizliğe bir an önce son verilmesi gerektiğini düşünüyor. 

 

TARAFTARIN ENDİŞESİ SÜRÜYOR 

Transfer tahtası kapalı olan Erzurumspor’da, buna yönelik nasıl bir tedbir alınacağı bilinmezken, takıma acilen transfer yapılması ise, en büyük gereklilik olarak dile getiriliyor. 

Taraftarlar, “Erzurumspor’un bir an önce toparlanması ve düştüğü yerden kalkması gerekiyor. Başından beri takımda yaşanan belirsizlikler zinciri bu dönem olmuş yine devam ediyor. Yönetimin yol haritasını bir an önce belirleyip kamuoyuyla paylaşması gerekiyor. Böyle beklemekle hiçbir yere varamayız. Temmuz ayından sonra sezon başlıyor ve biz halen daha takımdan ayrılanları sayıyoruz” dediler.