ÖZEL HABER Haber Girişi : 10 Haziran 2022 14:53

Dadaş’ta bekleme dönemi 

Dadaş’ta bekleme dönemi 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yönetim belirsizliğinde henüz bir gelişme yaşanmadı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yönetim belirsizliğinde henüz bir gelişme yaşanmadı. Ömer Düzgün’ün görevi bırakacağını açıklamasının ardından ortaya atılan İdris Akdemir isminden de bir sonuç alınamazken, kongre için henüz bir tarih belirlenmemiş olması da, ayrıca dikkatlerden kaçmadı. Bazı taraftarlar, mevcut gidişatın yeniden Ömer Düzgün’ü işaret ettiğini belirterek, “Ortada kongre tarihi yok, dolayısıyla kongreye gidilip gidilmeyeceği belli olmayan bir ortamda kimse aday da olmaz! Öyle görünüyor ki, bu sorumluluk yeniden Ömer Düzgün’ün sırtına yüklenecek” görüşünü taşıyor. 

 

GÖVDESİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI!

Erzurumsporlu kimi taraftarlar ise, işin içerisinde para olduğu için aday olmayı düşünenlerin mecburen Sekmen’den işaret beklediklerini ifade ederek, “Kulübe parayla gelmeyecek olan hiç kimseye Onursal Başkan Mehmet Sekmen zaten yeşil ışık yakmaz. Bunda da çok haklı. Çünkü takımın mali yükünü tek başına Sekmen Başkan sırtlıyor. Kulübe taşın altına başkasının elini değil, kendi gövdesini koyacak isimler lazım” diye konuştular. 

 

BELİRSİZLİK ORTADAN KALKMALI! 

Öte yandan genel anlamda taraftarın en büyük beklentisi ise, transfer tahtasının açılması yönünde şekilleniyor. Yasağın bir an önce kaldırılarak kadro oluşturmaya bir an önce başlanması gerektiğini vurgulayan taraftarlar, “Süper Lig’e yükselen takımlardan ayrılan çok yetenekli isimler var. Onlardan bazıları takıma kazandırılmalı ve bir an önce yeni sezonun hazırlığı yapılmalı. Beklemek bizim aleyhimize gelişir. Bu yüzden belirsizliklerin acilen ortadan kaldırılması gerekiyor” şeklinde konuştular.