ÖZEL HABER Haber Girişi : 24 Ağustos 2022 11:46

Dadaş’ta Samsunspor mesaisi

Dadaş’ta Samsunspor mesaisi

Süper Toto 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor FK’da, hafta sonunda oynanacak Samsunspor maçının hazırlıklarına başlandı. Yeniş sezonun ilk iki maçını beraberlikle sonuçlandıran mavi beyazlı takım, Cumartesi günü ligin bir diğer iddialı ekibi olan Samsunspor’u misafir edecek. Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için hazırlıklarına başlayan Erzurumsporlu futbolcular, Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer nezaretinde çalışmalara başladı. Samsunspor maçına özel oyun kurguları üzerinde çalışan Dadaşlar, kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarına da ihmal etmiyor.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Göztepe maçında sakatlanan Mustafa Yumlu’nun durumuna ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, tecrübeli savunmacının Samsunspor maçında forma giyip giyemeyeceği henüz bilinmiyor.

Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, talebeleriyle özel olarak ilgilendiği idmanlardaki performansın her geçen gün arttığını ifade ederek, “Çalışmalarımızı sahaya ve maçlara yansıtma noktasında elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

 

TARAFTAR UMUTLU, AMA!

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, Samsunspor’un zor bir ekip olduğunu vurgulayarak, “Takımımız sezona birbirinden güçlü ekiplerle karşılaşarak başladı. İlk iki maçta mücadelemiz güzeldi, ancak gerek hakemlerin tavrı ve gerekse bitiriciliğimizin olmayışı sebebiyle galibiyet elde edemedik. Maçlar zorlaşıyor ve haliyle bizler de zorlanacağız. Bu bakımdan takımımızı takviye ederek zirveye rahatlıkla gözümüzü dikebiliriz. Bunu için de yönetimin hamlesine ihtiyacımız var” şeklinde konuştular.