ÖZEL HABER Haber Girişi : 15 Nisan 2023 12:50

Dadaş Tarzan’a kilitlendi  

Dadaş Tarzan’a kilitlendi  

TFF 1. Lig’de mücadele eden Erzurumspor FK’da yarın oynanacak Maninaspor maçının hazırlıkları dün itibariyle sona erdi. Bugün sadece ter idmanı yapacak olan mavi beyazlı futbolcular, daha sonra dinlenmeye çekilerek maç saatini beklemeye koyulacak. Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretindeki çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayan Erzurumspor futbol takımı, karşılaşmaya ise yine Pendikspor sahasında oynayacak. Dadaş’a stadının kapılarını iki kez açan Pendikspor’a teşekkür eden Dadaşlar, bu zor günlerde sergiledikleri yaklaşımdan dolayı İstanbul ekibine teşekkür ettiler. 

YENİ STADYUM BİRAZ ZOR! 
Öte yandan Erzurum’a yeni bir stadyum kazandırılması yönündeki beklentiler ise suya düşecek gibi görünüyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Erzurum’a yeni bir stadyum kazandırmak yerine mevcut stadyumu güçlendirip revize etme peşinde olduğunu ve bu durumu seçim öncesinde adeta sır gibi sakladığı öğrenildi. 
Dadaşlar, 12 yıl önce zaten güçlendirilmiş ve bugün yeniden kullanılmaz hale gelen stadyumun yeni bir revizyon işlemini kaldıramayacağını düşünüyor.