ÖZEL HABER Haber Girişi : 06 Eylül 2023 08:23

Dadaş yarın toplanıyor 

Dadaş yarın toplanıyor 

Erzurumspor FK’da Altay maçının hazırlıklarına yarın başlanacak. Ligin 4. Haftasında oynanan Şanlıurfaspor maçının ardından 3 gün izin verilen mavi beyazlı takım, yarın tesislerde yeniden toplanacak. Milli maç arası olması nedeniyle bu haftanın pas geçileceği ligde, bir sonraki karşılaşma ise, 16 Eylül Cumartesi günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak. 

İZMİR TEMSİLCİSİ GELECEK 
Ligde 3’er puana sahip olan Erzurumspor FK ile Altay’ın maçı Cumartesi günü oynanacak. Ligde sadece bir galibiyeti bulunan İzmir temsilcisi Altay’ı Erzurum’da konuk edecek olan Dadaşlar, maçın hazırlıklarına yarın akşam itibariyle başlayacak. Perşembe günü tesislerde toplanacak olan mavi beyazlı futbolcularla Teknik Direktör Hakan Kutlu önce bir toplantı yapacak, ardından çalışmalara start verilecek. 

SEKMEN’E ÇAĞRI VAR 
Öte yandan Erzurumspor taraftarları ise, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e yönelik çağrısını yineledi. Taraftarlar, transfer tahtasının açılamaması halinde mavi beyazlı kulübü bir sezonun beklediğini dile getirerek, “Bu takıma yapılacak transferlerle Süper Lig’e rahatlıkla çıkarız. Onursal Başkanımız bunu daha önce iki kez başardı, yine başarır” dediler.