ÖZEL HABER Haber Girişi : 06 Temmuz 2023 12:41

Dadaş yeniden başlıyor 

Dadaş yeniden başlıyor 

Mayıs ayından bu yana kongresini yapamayan Erzurumspor FK’da, duruma el koyan isim yine Onursal Başkan Mehmet Sekmen oldu. Başkan Sekmen’in, Ahmet Dal’dan kollarını sıvamasını ve takımın kamp hazırlıklarını başlatmasını istediği öğrenildi. Kulüp Başkanlığı görevini bıraktığını açıklamış olmasına rağmen Sekmen’in talimatıyla harekete geçen Ahmet Dal’ın ilk olarak Teknik Direktör Hakan Kutlu ile görüştüğü kaydedildi. 

DAL DÜĞMEYE BASTI 
Sekmen’in, takıma dahil edilecek yeni isimlerin tespitinin yanı sıra sözleşme yenilecek olan futbolcularla da mutabakata varılmasını istediği Ahmet Dal’ın, özellikle Eren Tozlu ve Mustafa Yumlu için özel bir mesai harcadığı konuşuluyor. Mavi beyazlı camiayı heyecanlandıran bu gelişmelerle, yeni sezonda da yine Mehmet Sekmen’in başrol oynayacağı ve takımı sahipsiz bırakmayacağı görüşü ağır basmaya başladı. 

TARAFTARLAR MUTLU 
Erzurumsporlu taraftarlar ise, Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’e duruma müdahale ettiği için teşekkür ettiler. 
Taraftarlar, “Başkanımız Mehmet Sekmen geçmişte olduğu gibi, Erzurumspor takımımızı yine sahipsiz koymadı ve yeni sezon hazırlıklarına başlanması talimatını verdi. Yaklaşımı ve samimiyetinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu saatten sonra Sekmen Başkan’ı Erzurumspor üzerinden eleştirecek olan sanal klavye kahramanlarına karşı tavrımızı da koyarız” dediler.