ÖZEL HABER Haber Girişi : 17 Ocak 2023 09:46

Dadaşkent Nüfus Şefliği tamam 

Dadaşkent Nüfus Şefliği tamam 
Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent’te planlanan Nüfus Şefliği hizmet vermeye başladı.
Dadaşkent Nüfus Şefliği tamam 

Aziziye Belediyesi’nin hemen alt katında faaliyete geçen Nüfus Şefliği’nde her türlü iş ve işlem dakikalar içerisinde gerçekleştiriliyor. Daha önce sadece Ilıca’daki Aziziye Kaymakamlığı bünyesindeki İlçe Nüfus Müdürlüğü’nce yürütülen işlemler, bundan böyle aynı anda Dadaşkent’te de yapılabilecek. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın yer tahsisinde bulunduğu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de tefrişatına büyük katkılar sunduğu Nüfus Şefliği, Dadaşkent’te memnuniyet uyandırırken, Saltuklu ve Selçuklu mahallelerinin sakinleri bu hizmet için emeği geçenlere teşekkür etti. 

BAŞKAN ORHAN’IN GİRİŞİMİ 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Dadaşkent Nüfus Şefliği açılması için çok yoğun bir gayret gösterdi. İlgili bakanlıklar nezdinde çeşitli temaslarda bulunan Başkan Orhan, konuyu son olarak AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin gündemine taşımış ve Dadaşkent sakinlerinin beklentilerini aktarmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de büyük katkılarıyla start verilen çalışmalar tamamlandı ve Dadaşkent Nüfus Şefliği hizmete girdi. Aziziye Belediye Başkanı Orhan, “Bundan böyle nüfus müdürlüklerince yürütülen her türlü iş ve işlemler, bundan böyle Dadaşkent’teki Nüfus Şefliği’nde de yapılabilecek. Aynı hizmetler Ilıca’da da Nüfus Müdürlüğümüz bünyesinde verilmeye yine devam edecek” dedi. 

BAŞKAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR 
Başkan Orhan, söz konusu imkânın oluşturulmasında çok büyük katkıları olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e de teşekkür etti. Orhan, “Belediye binamızda yer tahsis ettiğimiz Nüfus Şefliği için Mehmet Sekmen Başkanımızın çok büyük katkıları ve destekleri oldu. Kendisine şahsım ve Aziziye ilçemiz adına şükranlarımı sunuyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.