ÖZEL HABER Haber Girişi : 04 Ağustos 2023 10:43

Dadaşkent’te bağlantı yolu sevinci 

Dadaşkent’te bağlantı yolu sevinci 

Büyükşehir Belediyesi’nin Prof. Dr. İhsan Doğramacı Bulvarı’nı uluslararası Erzurum-Erzincan E-80 karayoluna bağlamak için başlattığı yeni yol çalışması Aziziye’de memnuniyetle karşılandı. İhsan Doğramacı Bulvarı üzerinden Dadaşkent’e gelen ve E-80 Karayolu’na ulaşan ağır tonajlı araçlar, bundan böyle merkeze uğramayacak. Özellikle Dadaşkent sakinlerinin büyük bir sevinçle karşıladığı yol çalışmasının bir an önce tamamlanmasını bekleyen Aziziyeli vatandaşlar, bu sorunu çözüme kavuşturduğu için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür ettiler. 

DADAŞKENT SAKİNLERİ ÇOK SEVİNDİ 
Dadaşkent merkezdeki Milli Egemenlik Caddesi’nin, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğunu dile getiren Dadaşkent sakinleri, “Burası ana arter olduğu için asfalt ve diğer bakım hizmetleri Büyükşehir Belediyesi tarafından veriliyordu. Büyükşehir Belediyesi’nin periyodik aralıklarla bu ana caddeye attığı asfalt bile ağır tonajlı araçlar yüzünden kısa ömürlü oluyordu. Büyükşehir Belediyesi, Milli Egemenlik Caddesi’ne sürekli asfalt atarak masraf üstüne masraf yapmaktansa, bu yeni yolu açacağı için çok mantıklı bir hamle yaptı” dediler. 
Bölge Adliye Mahkemesi’nin hemen arka tarafından Erzurum-Erzincan karayoluna bağlanacak olan yeni ulaşım ağının büyük bir ihtiyacı ortadan kaldıracağını anlatan Aziziyeli vatandaşlar, Sekmen’e teşekkür ettiler. 

SEKMEN BAŞKAN’IN HASSASİYETİ 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, söz konusu beklentiyi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le paylaştıkları andan itibaren büyük bir hassasiyetle karşılaştıklarını ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız eksik olmasın, ilçemizin bu beklentisini kendisine iletmiş, çözüm talebinde bulunmuştuk. Değerli Başkanımız konuya çok duyarlı yaklaştı ve şimdi de gereğini yapıyor. Biz de Aziziye’miz adına Mehmet Sekmen Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.