ÖZEL HABER Haber Girişi : 17 Ekim 2023 09:39

Emniyet’ten dört dörtlük performans

Emniyet’ten dört dörtlük performans
Kadir Yırtar ile birlikte yepyeni bir yönetim anlayışına kavuşan Erzurum Emniyeti, adeta kuş uçurtmuyor.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, son yılların en hareketli dönemini yaşıyor. Kadir Yırtar’ın Emniyet Müdürü olarak göreve başlamasının ardından yepyeni bir yönetim anlayışına kavuşan teşkilat, Erzurum’da adeta kuş uçurtmuyor. Çeşitli suçlardan arananların yanı sıra madde bağımlılığına karşı yürütülen operasyonlarla göz dolduran Erzurum Emniyeti’nde, şehirdeki asayişi sağlama noktasında tüm imkânlar seferber ediliyor. Teşkilattaki bu hareketliliğin yaşanmasında İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar faktörü başlıca rolü oynarken, Dadaşlar ise, uzun bir süredir duraksama dönemi  yaşayan Erzurum Emniyeti’ni takdirle karşılıyor. 

EMNİYET TEYAKKUZDA 
Periyodik aralıklarla yapılan asayiş uygulamalarından zehir tacirlerine karşı yürütülen operasyonlara, okul önlerinin güvenliğinden trafikteki aksaklıkların çözümü ve asayiş olaylarının sayısındaki düşüşe varıncaya kadar birçok alanda önemli çalışmalar yapan Erzurum Emniyeti, şehrin huzur ve asayişi için suça ve suçlulara karşı adeta teyakkuza geçti. Erzurumlu vatandaşlar, kurumdaki yönetim değişikliğinin anında fark edildiğini belirterek, “Erzurum Emniyeti’nin son zamanlarda yaptığı çalışmalar, takdiri gerçekten de hak ediyor. Yeni müdürümüz kendinden emin adımlarla ilerliyor ve örnek çalışmalar yapıyor” dediler. 

SÜREKLİ HALE GELMELİ 
Erzurum Emniyeti tarafından yürütülen bu çalışmalarla ilgili olarak en önemli ayrıntının istikrar olduğuna dikkati çeken Dadaşlar, “Umuyoruz bu çalışmalar periyodik aralıklarla yapılır ve sürekli hale getirilir. Böylece şehrimiz huzur ve asayişin başkenti olur. Çünkü son zamanlarda şehrin çok büyük bir asayiş sorunu vardı, tedbirler ve çalışmalar yetersizdi. Bu yeni dönemin şehrimize değer katacağını düşünüyoruz. Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere Erzurum Emniyet Teşkilatı mensuplarına teşekkür ediyoruz” diye konuştular.