ÖZEL HABER Haber Girişi : 21 Haziran 2023 10:10

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ 

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ 
Erzurumspor FK’nın başkanlığı için yine görüntü var, yine ses yok!

Erzurumsporlu taraftarlar, genel kurula sayılı günler kala açıklama bekliyor. 25 Haziran tarihine ertelenen kongre öncesinde kulüp başkanlığına henüz bir adayın çıkmamış olmasından endişe duymaya başlayan taraftarlar, kulislerde dolaşan bazı isimlerin bu belirsizliğe artık bir son vermesini istiyor. 

ÇIKIP KONUŞSUNLAR! 
Kulüp yönetimine aday olacakları ifade edilen ve aralarında iş insanlarının da bulunduğu bazı isimlerin herkes gibi sadece süreci izlediklerini anlatan taraftarlar, “Bu isimler kendilerini çok iyi biliyor. Hatta aralarında deşifre olanlar da var. Çıksınlar ve böyle bir niyetleri varsa açıklasınlar. Eğer bu konuşulanlar sadece söylentiden ibaretse de, çıksın bunu ifade etsinler” diye konuştular. 

STADYUM BÜYÜK SORUN 
Öte yandan Erzurumspor FK Başkanlığı için henüz hiç kimsenin adaylık açıklamasında bulunmamış olmasının altında yatan başlıca faktörün stadyum sorunu olduğu dile getiriliyor. Transfer tahtasının açılabileceğini ve yeni transferlerin de bir şekilde yapılabileceğini düşünen mavi beyazlı taraftarlar, “Ancak stadyum sorunu öyle kolay kolay aşılabilecek bir sorunmuş gibi durmuyor. Kulübü yönetmeye aday olanların uykularını da işte bu sorun kaçırtıyor” dediler.