ÖZEL HABER Haber Girişi : 22 Ağustos 2022 11:46

Erzurum’a MHP damgası

Erzurum’a MHP damgası
Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Erzurum’da sona erdi.
Erzurum’a MHP damgası

Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” Erzurum’da sona erdi. Geçtiniz hafta başlayan, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri şeklinde planlanan ilçe bulunmaları kapsamında tüm ilçelerde adeta seferberlik ilan edildi. İlçe buluşmalarının bu haftaki etabına Karayazı, Karaçoban, Hınıs ve Tekman’la başlanırken, Cumartesi günü de Tortum ve Uzundere ilçelerine gidildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’la birlikte heyette MHP MYK Üyeleri İdris Aydın, Adem Yurdagül, MDK Üyesi Cemil Yavuz Aksu, İl Başkanı Naim Karataş ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Gökçan’ın katılımıyla gerçekleştirilen son etap toplantıları da, diğer ilçelerde olduğu gibi büyük bir ilgiyle karşılaştı.

 

MHP HEYETİNE HER İLÇEDE BÜYÜK İLGİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın ve beraberindeki parti yöneticileri, Erzurum’u kuzeyinden güneyine karış karış gezerken, dün de merkez ilçelerde buluşma toplantıları düzenlendi. Yakutiye, Palandöken ve Aziziye’de de organize edilen anlatma ve aydınlatma toplantılarında, 2023 seçimlerinin önemi anlatıldı ve Cumhur Ittifakı’nın neden desteklenmesi gerektiğine dönük hatırlatmalarda bulunuldu. Parti yöneticileri ile partili vatandaşların adeta kaynaştığı toplantılara ilçe sakinlerinin ilgisi de büyük oldu. Her ilçede ayrı bir coşkuyla karşılaşan MHP yöneticileri, Erzurum’da oluşan manzaranın aslında Türkiye’yi ifade ettiğini dile getirerek, “Erzurum ve dolayısıyla Türkiye kararını vermiştir. 2023’te Türkiye’nin geleceği ne idüğü belirsiz masalarda bırakılamayacaktır” diye konuştular.

 

KARATAŞ: SEFERBERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede,  “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”nın Erzurum’da siyasete ayrı bir renk ve hareket kazandırdığını ifade etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aysun’a teşekkür eden Karataş, “Geçtiğimiz hafta Narman ilçemizle aydınlatma toplantılarımızla başlamıştık. Programlarımızın ikinci etabında Güney ilçelerimizle başlattığımız toplantılarımız, merkez ilçelerimizle son buldu. Teşkilat olarak vatandaşlarımızla ve partililerimizle buluşmalarımızı sürdürecek, seçimlerin yapılacağı güne kadar 2023’ün anlam ve önemini anlatmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.