ÖZEL HABER Haber Girişi : 08 Eylül 2023 11:11

Erzurum’da Erbakan hazırlığı

Erzurum’da Erbakan hazırlığı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, yarın Erzurum’a geliyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, yarın Erzurum’a geliyor. Partisinin 3. İl Kongresine katılmak üzere Erzurum’a gelecek olan Erbakan, akşama kadar bir dizi temasta bulunacak. Adnan Bozan’ın adalığıyla gidilecek olan ilk kongresine katılıp, ardından partililerle bir araya gelecek olan Erbakan, Cumhuriyet Caddesi’nde de esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Erzurum’daki temaslarının ardından aynı gün akşam Ankara’ya hareket edecek. 

KARŞILAMA E KONVOY 
Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi’nin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Saat 13.45’te havayoluyla Erzurum’a gelecek. Havalimanında halk oyunları ekipleri ve atlı spor kulübü ciritçileri ile karşılanacak olan Erbakan, daha sonra kendisini bekleyen konvoyla şehir merkezine hareket edecek. Havuzbaşı Kent Meydanı’nda Mehteran takımı tarafından karşılandıktan sonra Erbakan, partililerle birlikte yürüyerek İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezi’ne geçecek. 

BOZAN TEK BAŞINA ADAY 
Partisinin 3. Erzurum İl Kongresi’ne katılacak olan Fatih Erbakan, burada birbirinden önemli mesajlar verecek. Mevcut İl Başkanı Adnan Bozan’ın tek başına aday olduğu kongrede yeni parti yönetimi de belirlenmiş olacak. Erbakan, beraberindeki kurmaylarıyla daha sonra kongre ve düğün sarayındaki akşam yemeğinde partililerle bir araya gelecek. Erbakan, buradaki buluşma toplantısının ardından aynı günün akşamında Ankara’ya uğurlanacak.