Erzurum’da seçim istişaresi

AK Parti’de seçim seferberliği şimdiden başladı. Seçim İstişare Toplantılarına Erzurum’dan start veren AK Parti’de, hafta sonu oldukça hareketli geçti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Ahmet Özdemir ve Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Sibel Söylemez Erzurum’a gelerek Seçim İstişare Toplantısı düzenledi. İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı toplantıda, teşkilat mensuplarına hem eğitim verildi, hem de seçime dönük istişare ve müzakerelerde bulunuldu.

 

TEŞKİLAT MENSUPLARI KATILDI

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Deniz Çelik ve Gençlik Kolları İl Başkanı Gökberk Kocaaliler’le birlikte tüm teşkilat mensuplarının katıldığı toplantıda, merkez ilçe ve ilçe belediye başkanları da hazır bulundu. 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, küresel ekonomik krizle mücadele edilen bir ortamda muhalefetin en çok dile getirdiği gündem konularından birisinin seçim olduğunu ifade ederek, “Muhalefetin hali malum; son iki yıldır neredeypse her ay erken seçim yapıyorlar, erken seçim iddiasında bulunuyorlar. Bu onlar için rüyada darı ambarı görmekle aynı şey. Seçim tarihi belli ve çok net. Türkiye’de seçimler zamanında olacak ve AK Parti bu seçimleri de yine zaferle noktalayacak. Millete sırtını dönenler bu kadar emin olamaz, ama milletle her daim iç içe ve el ele olan AK Parti’miz işte bu yüzden net ve kendinden emin bir siyasi parti. Bizim dilimizi ancak millet anlar, milletle iç içe olanlar anlar” diye konuştu.

 

AK PARTİ’NİN BAŞARISI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz ise, seçimlerin seçim öncesinde kazanılacağına dikkat çekerek, bunu başaran tek siyasi partinin AK Parti olduğunu kaydetti. Seçimde teşkilatların her bir mensubuna büyük sorumluluklar düşeceğini anlatan Yavuz, “Biz bugünlere birlikteliğimizle ve beraberliğimizle geldik. Bundan sonraki süreci de yine aynı şekilde el ele ve omuz omuza vererek yöneteceğiz” dedi.

Teşkilat mensuplarına seçim çalışmalarına dönük bilgilerin aktarıldığı istişare toplantısında görüş, öneri ve beklentiler de dile getirildi.

  • 3 / 1 Erzurum’da seçim istişaresi 0

  • 3 / 2 Erzurum’da seçim istişaresi 1

  • 3 / 3 Erzurum’da seçim istişaresi 2