ÖZEL HABER Haber Girişi : 19 Ekim 2022 09:47

Erzurum’da yerel yönetim zirvesi 

Erzurum’da yerel yönetim zirvesi 
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ana Kademe Bölge Koordinatörü Ali İnci, Erzurum’a geldi.
Erzurum’da yerel yönetim zirvesi 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ana Kademe Bölge Koordinatörü Ali İnci, Erzurum’a geldi. Belediye başkanları ve il teşkilat mensupları tarafından karşılanan Koordinatör Ali İnci, ayağının tozuyla AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nın yürütme ve yönetim kurulu toplantısına katıldı. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Kadın Kolları İl Başkanı Ayşe Deniz Çelik, Gençlik Kolları Başkanı M. Gökberk Kocaaliler’in de hazır bulunduğu toplantıda parti yöneticileriyle bir araya gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, durum değerlendirmesi yaptı, gündemi ele aldı ve görüş alışverişinde bulundu. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 2023 seçimleri öncesinde tüm teşkilatların teyakkuza geçmiş halde bulunduğunu ifade ederek, “Ülkeye son 20 yıldan bu yana huzur ve istikrarı getirmiş olan AK Partimiz, 2023 seçimlerinden de yine yüzünün akıyla çıkacak. Çünkü milletimiz her şeyin farkında, her şeyi biliyor, yakından takip ediyor” dedi.

 

BELEDİYELERE KARNE TUTULACAK

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ana Kademe Bölge Koordinatörü Ali İnci, Erzurum’da Cuma gününe kadar bir dizi temasta bulunacak. Erzurum’da ilçeler de dahil olmak üzere tüm belediyeleri ziyaret edecek olan İnci, başkanlardan geniş kapsamlı sunum alacak, toplantılar düzenleyecek. Belediyeler tarafından hayata geçirilen projeleri ve yapılması planlanan işleri kalem kalem kayda geçecek olan Ali İnci, böylece belediyelerin performansını yerinde görmüş olacak. Hazırlayacağı raporla genel merkezin kapısını çalacak olan Koordinatör Ali İnci, Erzurum’daki belediyelerin karnelerinin tutulmasında önemli bir süreci tamamlamış olacak. İnci, söz konusu çalışmalarla ilgili raporunu ise, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’ye sunacak.

 

ZİYARETLER BUGÜN BAŞLIYOR

Temasları kapsamında AK Parti Erzurum İl Başkanlığı ziyaretinde bulunan Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ana Kademe Bölge Koordinatörü Ali İnci, İl Başkanı Mehmet Emin Öz’le de bir araya geldi. Teşkilat çalışmalarına ilişkin olarak Başkan Öz’den bilgi alan Ali İnci, bugün itibariyle belediye ziyaretlerine başlayacak.