Yerel Haber Girişi : 01 Nisan 2023 13:14

ERZURUM GELENEKSEL GÜREŞLER FEDERASYONU İL TEMSİLCİSİ BURHANETTİN SERTOĞLU OLDU

ERZURUM GELENEKSEL GÜREŞLER FEDERASYONU İL TEMSİLCİSİ BURHANETTİN SERTOĞLU OLDU
ERGÜNDER Üyesi Burhanettin Sertoğlu, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi oldu.
ERZURUM GELENEKSEL GÜREŞLER FEDERASYONU İL TEMSİLCİSİ BURHANETTİN SERTOĞLU OLDU

Atasporu güreşe uzun yıllar hizmet etmiş olan ERGÜRDER Üyesi Burhanettin SERTOĞLU,  Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim TÜRKİŞ ve Yönetim Kurulu Kararıyla  Erzurum İl Temsilcisi olarak atandı.ERGÜRDER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. İzzet UÇAN’ı ziyaret Eden SERTOĞLU’na başkan uçan Başarı Plaketi verdi.
ERGÜRDER BaşkanI Doç. Dr. UÇAN; Türk Sporu açısından, genç ve dinamik kardeşlerimizin görev almaları bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Burhanettin Sertoğlu kardeşimizin, bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden hiç kuşkumuz yok." dedi. 

Burhanettin SERTOĞLU Kimdir?

Erzurum Pasinler 1986 doğumlu Olup, Yıllarca Ata Sporuna Hizmet Etmiş Güreşçi Bir Aileden Gelen Milli Sporcudur. ilk ve Orta Öğrenimini Pasinler de tamamlayıp Spor hayatına Pasinler Spor ve Yolspor Kulüplerinde başlayıp Ankara şeker Spor kulübüne Transfer Olmuştur. Burada Türkiye İkincisi Olarak Türk Milli Takımına Seçilerek Milli Sporcu Olmuştur. Sertoğlu Eğitim Hayatına Erzurum Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesini Kazanarak Erzurum Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımına Transfer Oldu. Eğitim Hayatını Burada Tamamlayıp Pasinler Kızılay İlçe Başkanlığını  Görevini Yürütmektedir. Ailesi Gibi Kendiside Bu Er Meydanlarında Ter Döken Sertoğlu 31.03.2023 Tarihinde Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Başkanı İbrahim TÜRKİŞ ve Yönetim Kurulu Kararıyla Yayımlanan G.Güreşler İl Temsilcileri Talimatıyla Erzurum G.Güreşler Federasyonu İl Temsilcisi Olarak Atanmıştır. Pasinler Belediye Başkanlığında Kamu Görevlisi Olarak Çalışmakta Olup Evli ve İki Çocuk Babasıdır…