ÖZEL HABER Haber Girişi : 27 Haziran 2023 10:32

Erzurum’un Bakanı geliyor

Erzurum’un Bakanı geliyor

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, bayramı geçirmek üzere memleketi Erzurum’a geliyor. Bugün havalimanında partililer tarafından karşılanacak olan Tekin, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelecek. Burada yapacağı kısa bir değerlendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunması beklenen Bakan Tekin, daha sonra AK Patri Erzurum İl Başkanlığı’nca organize edilen bayramlaşma törenine katılacak. Yakutiye Kent Meydanı’nda saat 13.00’te yapılacak olan bayramlaşma merasimine, AK Parti’nin Erzurum Milletvekillerinin tamamı katılacak. 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI 
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu’nun da katılacağı bayramlaşma programında, parti yöneticileriyle teşkilat mensupları bir araya gelecek. Seçimlerin ardından gerçekleştirilecek olan ilk gövde gösterisi niteliği taşıyan bayramlaşma programında, Erzurum’daki bütün AK Partili belediye başkanları da hazır bulunacak. Program için hazırlıklar dünden tamamlanırken, İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekilleri burada kısa birer selamlama konuşması yapacak. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin de, bayramlaşma programında önemli açıklamalarda bulunacak. 

YOĞUN KATILIM OLACAK 
Her yıl Havuzbaşı Kent Meydanı’nda yapılırken, bayramlaşma programının bu kez Yakutiye Kent Meydanı’nda yapılacağı açıklanırken, katılımın yüksek düzeyde tutulması için her türlü tedbir alınacak. İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, bayramlaşma programına partisinin tüm ilçe teşkilatlarını davet ederken, aynı zamanda kadın ve gençlik kolları mensuplarının da programda bulunmalarını istediği öğrenildi.