ÖZEL HABER Haber Girişi : 27 Haziran 2023 10:29

İyi ki Sekmen var

İyi ki Sekmen var

 

Kongresi ikinci kez ertelenen Erzurumspor FK’da, Sekmen farkı bir kez daha gözler önüne serildi. Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Erzurumspor FK Onursal Başkanı olan Mehmet Sekmen, kulübe 2 milyon lira kaynak temininde bulundu. Kulüp çalışanları ve futbolcuların alacakları için değerlendirilen 2 milyon liralık kaynak, Sekmen’in Erzurumspor için ne kadar büyük bir destekçi olduğunu yeniden ortaya koydu. 

ADAMLIK DERSİ VERDİ 
Erzurumsporlu taraftarlar, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in kulüpten elini çekmesini isteyenlerden haftalardır ses çıkmadığını belirterek, “Klavye ve ekran kahramanlığı yapanlar Erzurumspor için hiçbir şey yapmazken, Sekmen Başkan bu sıkıntılı ortamda bile kulübü yalnız bırakmadı. 2 milyon liralık kaynakla kulübün az-çok bazı sıkıntılarını gidermesini bilen Sekmen, her zaman olduğu gibi yine adamlık dersi verdi” dediler. 

DAL DEVAM ETSİN 
Öte yandan ikinci kez ertelenen genel kurulun tarihi henüz açıklanmazken, taraftarlar ise Ahmet Dal ismini yeniden yüksek sesle dillendirmeye başladı. Dal’ın başkanlığa devam etmesini ve Erzurumspor’u yeni sezona hazırlamasını isteyen taraftarlar, “Hepimiz gördük ki, bu takımın Sekmen Başkan’dan başka sahibi yok” diye konuştular.