ÖZEL HABER Haber Girişi : 07 Ağustos 2023 11:08

Erzurumspor hırs küpü

Erzurumspor hırs küpü

Erzurumspor FK’da yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilen idmanlarla enerji depolamaya devam eden mavi beyazlı takımda, Bandırmaspor maçı hazırlıklarına ise bu hafta başlanacak. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki yaz kampının ardından lig maçlarına odaklanacak olan Erzurumsporlu futbolcular, dün de günü iki idmanla kapattı. 

KADRO PLANLAMASI 
Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcılarının nezaretinde yapılan idmanlarda teknik ve taktiksel çalışmalara ağırlık verilirken, akşam idmanlarında ise, gruplar halinde tek ve çift kale maçlar yapıldı. Teknik Direktör Hakan Kutlu, çok sıkı bir yaz kampı geçirdiklerini belirterek, “Takımımızla ilgili her durumu ve her ayrıntıyı hesaba katıyoruz. Futbolcularımızın tamamından yararlanabileceğimiz bir kadro planlaması yapıyoruz” dedi. 

TARAFTARLAR YORULDU 
Öte yandan Erzurumsporlu taraftarların transfer tahtası umutları ise, giderek suya düşmeye başladı. İsmi kulüp başkanlığı için geçenlerin göreve talip olmaktan sürekli kaçınıyor olmaları yüzünden umutlarını Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e bağlayan taraftarlar, “Camia olarak artık gereksiz beklentiler içerisine girerek enerjimizi tüketmeyeceğiz. Hepimizin mevcut imkanlarla en iyisini yapmaya odaklanması lazım” diye konuştular.