Yerel Haber Girişi : 10 Mayıs 2022 11:05

Evdeki son maç! 

Evdeki son maç! 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Pazar günü oynanacak Keçiörengücü maçı hazırlıkları başladı. Play-Off’a “üç maç kala-üç galibiyet” parolasıyla yola çıkan mavi beyazlı takım, Ankara’da Gençlerbirliği engeline takılırken, bu hafta sonunda da yine Ankara ekiplerinden Keçiörengücü ile karşılaşacak. Gençlerbirliği karşısında 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybeden mavi beyazlı takımın hedefinin daha ilk maçta sekteye uğraması taraftarların moralini bozarken, kimi taraftarlar ise, Muzaffer Bilazer’in bu maçlarda takımı ve oyuncuları yormaktan ziyade yeni taktik ve varyasyonlar denediği görüşünü savundu. Taraftarları ikiye bölen mağlubiyet için moral ve motivasyon uyarısında bulunan bir kısım taraftar ise, “Muzaffer Hoca yeni varyasyonlar deniyor olabilir ama bu mağlup olmayı da gerektirmez. Takımın galibiyetlerle Play-Off’a gitmesi nere, mağlubiyetlerle bu maçlara çıkması nere? İkisi aynı şey değil!” dediler. 

 

TRİBÜNLER TIKLIM TIKLIM OLMALI  

Öte yandan Gençlerbirliği ile Pazar günü oynadığı maçın ardından Pazartesi gününü dinlenerek geçiren mavi beyazlı takımda yeni haftanın hazırlıkları başladı. Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda konuk edeceği Ankara temsilcisiyle tıklım tıklım dolu tribünler önünde maça çıkmayı arzu eden mavi beyazlı takımın bu beklentisine taraftarın nasıl bir karşılık vereceği ise henüz bilinmiyor. 

Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, Keçiörengücü maçının ardından son bir maç kalacağını hatırlatarak, “Ondan sonra geriye Play-Off maçları kalacak. Takımımızı bu maçlara tıka basa dolu tribünlerle uğurlamak, moral ve motivasyon açısından büyük fırsat olacak. Bu anlamda taraftarlarımızın desteğini ve ilgisini bekliyoruz” dedi.