Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım

  • 10 / 1 Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım 0

    Ağustos ayında Antalya’nın Alanya ilçesinde hava sıcaklığının 38 dereceye ulaştığı bir günde, dünyaca ünlü Kleopatra Plajı tatilcilerle dolup taştı.

  • 10 / 2 Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım 1

    Sabahın erken saatlerinden itibaren plaja gelen tatilciler, 30 dereceye ulaşan deniz suyunda serinlemeye çalıştı. Bazıları güneşlenmeyi tercih ederken, diğerleri Alanya'nın berrak sularında yüzmeyi seçti. Temiz hava ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler ise tekne turlarına katıldı.

  • 10 / 3 Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım 2

    Ankara'dan her yıl Alanya'ya tatile geldiğini söyleyen Fatih Doğan, 'Ankara’dan geliyoruz. Genellikle en çok tercih ettiğimiz yerlerden birisi Alanya. Her sene 1 hafta tatil yaparız. Alanya’da en çok beğendiğimiz yer Kleopatra plajıdır.' dedi. Ankara'dan gelen bir başka tatilci Yasin Ünal ise, 'İzinlerimizde genelde denizin temizliği ve berraklığını tercih ederek ailemizle beraber buraları tercih ediyoruz. Biraz kaçamak yaparak her sene geliyoruz.' şeklinde konuştu.

  • 10 / 4 Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım 3

  • 10 / 5 Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım 4

  • 10 / 6 Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım 5

  • 10 / 7 Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım 6

  • 10 / 8 Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım 7

  • 10 / 9 Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım 8

  • 10 / 10 Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım 9

Popüler