Amasya'da İlköğretim Haftası krizi: CHP'li Başkan Sevindi, Milli Eğitim Müdürü'nü eleştirdi

  • 5 / 1 Amasya'da İlköğretim Haftası krizi: CHP'li Başkan Sevindi, Milli Eğitim Müdürü'nü eleştirdi 0

    Amasya'da İlköğretim Haftası açılış töreninde yaşanan olaylar, kamuoyunda tartışmalara neden oldu. CHP'li Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, törende yaptığı konuşmada Milli Eğitim Müdürü'nü eleştirerek, programın bir hafta önce ertelenmesinden haberdar olmadığını ve ikinci kez aynı okulda bulunmak zorunda kaldıklarını belirtti.

  • 5 / 2 Amasya'da İlköğretim Haftası krizi: CHP'li Başkan Sevindi, Milli Eğitim Müdürü'nü eleştirdi 1

    Sevindi, öğrencilerin önünde yaptığı konuşmada, sorumluluk alan bir müdürün hala bulunmadığını vurguladı. Başkan Sevindi'nin eleştirileri, törende hazır bulunanlar arasında gerginliğe yol açtı.

  • 5 / 3 Amasya'da İlköğretim Haftası krizi: CHP'li Başkan Sevindi, Milli Eğitim Müdürü'nü eleştirdi 2

    Amasya Valisi Önder Bakan ise, yaşanan iletişim sorunlarının zaman zaman olabileceğini ve tolere edilebilir olduğunu belirterek, 'Bugün çocuklar için bir araya geldik' diyerek olayı yumuşatmaya çalıştı. Vali Bakan, daha sonra öğrencileri ziyaret ederek fidan ve çikolata hediye etti, bir öğrenciye de TOGG marka makam aracında okul bahçesinde tur attırma imkanı sağladı. AK Parti İl Başkanı Galip Uzun ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu'nun da katıldığı programda protokol öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.

  • 5 / 4 Amasya'da İlköğretim Haftası krizi: CHP'li Başkan Sevindi, Milli Eğitim Müdürü'nü eleştirdi 3

  • 5 / 5 Amasya'da İlköğretim Haftası krizi: CHP'li Başkan Sevindi, Milli Eğitim Müdürü'nü eleştirdi 4

Popüler