Erzurum'da meydana gelen bir olayda, bir kişinin ölümüyle sonuçlanırken, bir mahalle bekçisi de yaralandı. Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, yaralanan Çarşı ve Mahalle Bekçisi Mustafa Şahin'i ziyaret etti.
Erzurum'un Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi Dadaş Sokak'ta iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve A.Y. göğsünden, kardeşi E.Y. ise sırtından bıçaklandı. Kavgaya müdahale etmek isteyen mahalle bekçisi Mustafa Şahin de elinden yaralandı.
Hastanede yapılan müdahalelere rağmen, yaralılardan A.Y. hayatını kaybetti. İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, tedavi gördüğü Erzurum Şehir Hastanesi'nde yaralı bekçi Mustafa Şahin'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yapılan açıklamada, '11.08.2025 tarihinde Abdurrahman Gazi Mahallesi’nde meydana gelen asayiş olayına müdahale sırasında yaralanan Çarşı ve Mahalle Bekçimiz Mustafa Şahin’i, tedavi gördüğü Erzurum Şehir Hastanesi’nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti' ifadeleri kullanıldı.