Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan'ın, gençlerin teknoloji alanındaki başarılarını destekleme konusundaki kararlılığı, Kayseri'de düzenlenen 17. Uluslararası MEB Robot Yarışması'nda bir kez daha gözler önüne serildi. Belediyenin yarışmaya verdiği destek, İl Millî Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve beraberindeki heyetin ziyaretinde takdirle karşılandı.
İl Millî Eğitim Müdürü Esen ve heyeti, Hacılar Belediyesi’nin gençlerin bilimsel ve teknolojik projelere olan ilgilerini artırmak için gösterdiği çabalardan dolayı Başkan Özdoğan ve belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Başkan Özdoğan ise yaptığı açıklamada, ülkemizin geleceğini inşa eden gençlerin her zaman yanında olduklarını vurguladı. Özdoğan, gençlerin bilgi, donanım ve azimleriyle ülkeyi uluslararası alanda en iyi şekilde temsil ettiğini belirterek, yerli ve milli teknolojilere katkı sunan gençlere destek vermenin bir görev olduğunu ifade etti.
Başkan Özdoğan, düzenlenen etkinliklerin gençlerin teknolojiye olan ilgisini artırdığını ve Millî Eğitim Bakanlığı ile iş birliği içinde yürütülen çalışmaların bilimsel farkındalığı yükselttiğini belirtti. Bu süreçte emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür eden Özdoğan, geleceğin teknolojisini inşa eden gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Ziyarette, hatıra fotoğrafı çekilerek ziyaret sonlandırıldı.