Kayseri'de AFAD Gönüllüleri Buluştu: Birlik ve Beraberlik Vurgusu

  • 4 / 1 Kayseri'de AFAD Gönüllüleri Buluştu: Birlik ve Beraberlik Vurgusu 0

    Kayseri’de düzenlenen anlamlı bir etkinlikte, AFAD gönüllüleri bir araya gelerek afetlere karşı hazırlıklarını pekiştirdi. AFAD Kayseri İl Müdürü Rifat Genç’in de katılımıyla gerçekleşen buluşmada, gönüllüler çeşitli oyunlar ve yarışmalarla birlik ve beraberliklerini güçlendirdiler. Bu önemli organizasyon, ülkemizin afetlere karşı dayanıklılığını artırmak adına atılan değerli adımlardan biri olarak kayıtlara geçti.

  • 4 / 2 Kayseri'de AFAD Gönüllüleri Buluştu: Birlik ve Beraberlik Vurgusu 1

    İl Müdürü Rifat Genç, yaptığı konuşmada, 24 bin gönüllünün bulunduğu Kayseri’de afet ve acil durumlarda birlikteliğin önemini vurguladı. Genç, “AFAD Başkanlığımızın 81 ilimizde gerçekleştirdiği ’Destek AFAD Gönüllüsü Buluşma Etkinliği’nin bir ayağını Kayseri’de gerçekleştiriyoruz. Bu buluşmayla, gönüllülerimiz arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmeyi ve afetlere karşı hazırlığımızı üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi. Genç, etkinliğin Valilik desteğiyle ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlendiğini de belirtti.

  • 4 / 3 Kayseri'de AFAD Gönüllüleri Buluştu: Birlik ve Beraberlik Vurgusu 2

    AFAD gönüllüsü Zehra Kaplan ise etkinliğin önemine değinerek, “2023 yılında AFAD gönüllüsü oldum. Bu tür etkinlikler, gönüllüler arasında birlik ve beraberliği sağlıyor, afet anında hazırlıklı olmamızı ve dayanışmamızı güçlendiriyor.” şeklinde duygularını dile getirdi. Kaplan'ın sözleri, gönüllülerin özverisine ve ülkemizin geleceğine olan güvenimize vurgu yapıyor.

  • 4 / 4 Kayseri'de AFAD Gönüllüleri Buluştu: Birlik ve Beraberlik Vurgusu 3

Popüler