Muş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yeni eğitim öğretim yılında köy okullarındaki öğrencilerle bir araya geldi. Ekipler, öğrencilere hediyeler dağıtırken aynı zamanda trafik eğitimi de verdi.
Muş İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü öncülüğünde, Trafik Şube Müdürlüğü ve köpek ekipleriyle birlikte Hasköy ilçesine bağlı Yarkaya İlkokulu ve Korkut ilçesine bağlı Pınarüstü İlkokulu ziyaret edildi. 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, toplam 67 öğrenciye çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Öğrencilere, '112 Tim Jandarma' çizgi filmi gösterilerek trafik kuralları hakkında detaylı bilgiler verildi. Jandarma ekiplerinin öğrencilere yönelik bu tür faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği açıklandı.