Osimhen'in ayak bileğinde gerilme ve kanama

  • 4 / 1 Osimhen'in ayak bileğinde gerilme ve kanama 0

    Nijerya Milli Takımı'nın golcüsü Victor Osimhen'in, Ruanda ile oynanan Dünya Kupası eleme maçında sakatlandığı açıklandı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada, Osimhen'in ayak bileği bağlarında gerilme ve kanama tespit edildiği belirtildi.

  • 4 / 2 Osimhen'in ayak bileğinde gerilme ve kanama 1

    Osimhen'in sakatlığı, Nijerya Milli Takımı'nın Ruanda ile oynadığı maçın ilk yarısında meydana geldi. 35. dakikada oyundan çıkan yıldız oyuncu, maçın devamını getiremedi. Galatasaray, oyuncunun en kısa sürede sahalara dönmesi için gerekli tedavinin başladığını duyurdu.

  • 4 / 3 Osimhen'in ayak bileğinde gerilme ve kanama 2

    Galatasaray'ın açıklamasında, futbolcunun sağlık durumu hakkında detaylı bilgi verildi. Ayak bileği bağlarında tespit edilen gerilme ve kanama nedeniyle tedavisine başlanan Osimhen'in, ne zaman sahalara döneceği henüz net değil.

  • 4 / 4 Osimhen'in ayak bileğinde gerilme ve kanama 3

Popüler