Kayseri'de, sahte altın bileziklerini gerçek altınmış gibi bozdurmaya çalışan üç şahıs yakalandı. Polis ekiplerinin yaptığı başarılı operasyon sonucunda, dolandırıcılık girişiminde bulunan şahıslar suçüstü yakalandı.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte altın ticaretiyle ilgili istihbarat çalışmaları sonucunda harekete geçti. Yapılan takip ve gözlemler neticesinde, M.K. (52), İ.T.T. (18) ve S.K. (23) isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların araçlarında yapılan aramalarda 514 bin 400 TL nakit para, 4 adet sahte altın bilezik ve 1 adet sahte küpe ele geçirildi.
Gözaltına alınan şahısların daha önce 'dolandırıcılık', 'kasten yaralama' ve '6136 Sayılı Kanuna Muhalefet' suçlarından kaydı olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemleri devam eden şahısların adli süreçleri yakından takip ediliyor.