Yeşilyurt Belediyesi'nin 100.Yıl Kent Parkı'nda düzenlediği ‘Yeşilyurt’ta Yaz Akşamları’ etkinlikleriyle 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. 7'den 70'e çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde renkli görüntüler ön plandaydı. Vatandaşlar, zaferin sevincini birlikte yaşadılar.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in ev sahipliğinde, ‘Yaz Seninle Güzel’ sloganıyla düzenlenen kutlamalar, çocuklara özel aktiviteler, animasyon ve sihirbazlık gösterileri, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle zenginleştirildi. Çocuklar, etkinlikler boyunca gönüllerince eğlenerek unutulmaz anlar yaşadılar.
Etkinlik alanında, Yeşilyurt Belediyesi tarafından dağıtılan Türk bayraklarıyla oluşturulan görkemli manzara, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu ve ruhunu yansıttı. Vatandaşların, bayraklarla yapılan gösteriler sırasında duygusal anlar yaşadıkları gözlemlendi. Büşranur Yiğit, Emine Akın, Arda Alpaslan ve Sena Altıntop Göksu'nun konserleri de geceye unutulmaz bir hava kattı. Sanatçıların seslendirdiği Türk müziği eserlerine katılımcılar hep bir ağızdan eşlik etti.