SPOR
Yayınlanma : 21 Eylül 2025 10:01
Düzenleme : 21 Eylül 2025 10:01

20. Geleneksel Bahçelievler Kocasinan Yağlı Güreşleri: Recep Kara şampiyon oldu

20. Geleneksel Bahçelievler Kocasinan Yağlı Güreşleri: Recep Kara şampiyon oldu
Bahçelievler'de düzenlenen 20. Geleneksel Kocasinan Yağlı Güreşleri'nde Recep Kara şampiyon oldu. 500 pehlivanın katıldığı organizasyona yoğun ilgi gösterildi.
20. Geleneksel Bahçelievler Kocasinan Yağlı Güreşleri: Recep Kara şampiyon oldu

Bahçelievler Belediyesi'nin düzenlediği 20. Geleneksel Bahçelievler Kocasinan Yağlı Güreşleri, heyecan dolu bir mücadeleye sahne oldu. Türkiye'nin dört bir yanından 500 pehlivanın katıldığı organizasyona vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN BAHADIR'DAN TEŞEKKÜR

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Boztepe ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programa, davul zurna eşliğinde katılımcıları ve seyircileri selamladı. Başkan Bahadır, 26 başpehlivanın da yer aldığı yarışmada, katılan tüm sporculara teşekkür etti. Başkan Bahadır, konuşmasında güreşin önemini vurgulayarak, gençlerin sporla, sanatla ve eğitimle yetişmesinin gerekliliğine dikkat çekti. Ayrıca Gazze'ye olan desteğini dile getirdi ve İsrail Başbakanı Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine değindi.

2009-2010 Kırkpınar Başpehlivanı Mehmet Yeşil'den Teşekkür

2009-2010 yılları Kırkpınar Türkiye Başpehlivanı Mehmet Yeşil, 31 yıllık güreş kariyerinde 20 yıldır başpehlivan olarak mücadele ettiğini belirterek, Bahçelievler Belediyesi'ne ve Başkan Bahadır'a spora verdiği destek için teşekkürlerini iletti. Mehmet Yeşil, organizasyonun kalitesini ve başarılı yönetimi vurguladı.

ŞAMPİYON RECEPC KARA

Kıyasıya mücadelelerin ardından şampiyonluğa Recep Kara ulaştı. İsmail Koç'un ikinci olduğu final müsabakasının ardından, Recep Kara'ya altın kemer ve kupasını Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır takdim etti.