GÜNDEM
Yayınlanma : 20 Ağustos 2025 17:45

Ağrı'da yardım seferberliği: Çocuklu aileye yeni ev

Ağrı'da yardım seferberliği: Çocuklu aileye yeni ev
Ağrı'nın Patnos ilçesindeki İyilik Elçileri Derneği, ekonomik zorluklar yaşayan üç çocuklu bir aileye 120 metrekarelik bir ev inşa ederek destek olacak. Dernek başkanı Nedim Geçit, hayırseverlerden yardım istedi.

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Suluca köyünde yaşayan üç çocuklu bir aile, İyilik Elçileri Derneği'nin desteğiyle yeni bir eve kavuşacak. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle babasının evine sığınmak zorunda kalan anne ve çocukları, ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çekiyordu. Bu durum üzerine derneğe başvurarak yardım istediler.

YARDIM ELİ UZANDI

İyilik Elçileri Derneği Başkanı Nedim Geçit, ailenin yaşadığı zorlukları yerinde inceleyerek destek sözü verdi. Geçit, çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları için 120 metrekarelik bir ev inşa edilmesi için harekete geçtiğini duyurdu. Dernek, hayırseverlerin desteğiyle bu projenin hayata geçirilmesini hedefliyor.

YENİ EV UMUD

Geçit, yaptığı açıklamada, 'Bu tür dayanışma çalışmalarında her zaman kapımız açık. Ailenin en kısa sürede güvenli bir yaşam alanına kavuşması için yoğun çaba gösteriyoruz' diyerek hayırseverlere çağrıda bulundu. Dernek, ailenin yeni evlerine kavuşması için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.