AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tuğba Işık Ercan, Gaziler Günü nedeniyle düzenlenen bir programda gazilerle buluştu.

GAZİLERLE BİR ARAYA GELİNDİ
AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen programda, Ercan gazilerle birebir görüşerek Türkiye'nin terörle mücadelesi ve 'Terörsüz Türkiye' hedefi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ercan, gazilerin fedakarlıklarının ülkedeki huzur ve güven ortamının tesis edilmesinde büyük rol oynadığını vurguladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN MEKTUBU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehit aileleri ve gaziler için yazdığı mektubu gazilere ulaştıran Ercan, Cumhurbaşkanı'nın mesajını aktardı. Ercan, Türkiye Yüzyılı hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Gaziler de programda görüş ve taleplerini dile getirdiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mektubu bir gazi tarafından okundu.

DESTEK VE İLHAM KAYNAĞI
Ercan, gazilerin milletimizin ortak değeri olduğunu ve onların fedakarlıklarının geleceğe daha güçlü bir Türkiye bırakmak için büyük ilham kaynağı olduğunu söyledi.

