Antalya'da yaşanan vahim bir olayda, eşinin uzaklaştırma kararı nedeniyle öfkelenen bir adam, eşinin gelinlik mağazasına girerek büyük bir tahribat yarattı. Bahadır T. (48), yaklaşık 1,5 saat boyunca gelinlikleri parçalayıp üzerine kolonya ve dezenfektan döktü. Olay, çevrede büyük panik ve korkuya neden oldu.

Gelinlik Mağazası Savaş Alanına Dönüştü
Muratpaşa ilçesindeki olayda, Bahadır T., eşinin mağazayı sattığını iddia ederek bu eyleme girişmiş. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilirken, Bahadır T.'nin tehditkar davranışları nedeniyle gerilim doruk noktasına ulaştı. Çevredeki vatandaşlar ise olayı şaşkınlıkla izledi.

Tazyikli Suyla Etkisiz Hale Getirildi
Bahadır T., mutfak tüpüne çakmak dayayarak intihar girişiminde bulununca, itfaiye erleri tazyikli suyla müdahale ederek şahsı etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan Bahadır T.'nin daha önce de benzer bir olayda çatıda saatlerce kalarak ekiplere zor anlar yaşattığı öğrenildi. Bu durum, toplumda huzur ve güvenliğin tehdit altında olduğunu bir kez daha gösterdi. Yetkililerin bu tür olayların önlenmesi için daha etkili önlemler alması gerekmektedir.





