EĞİTİM
Yayınlanma : 14 Eylül 2025 11:12
Düzenleme : 14 Eylül 2025 11:12

Ardahan’da Okul Güvenliği Toplantısı: 2025-2026 Eğitim Yılı Hazırlıkları

Ardahan’da Okul Güvenliği Toplantısı: 2025-2026 Eğitim Yılı Hazırlıkları
Ardahan’da, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için okul güvenliği tedbirlerini görüşmek üzere Vali Hayrettin Çiçek başkanlığında bir toplantı yapıldı. Toplantıda, emniyet, jandarma ve Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri güvenlik önlemlerini değerlendirdi.
Ardahan’da Okul Güvenliği Toplantısı: 2025-2026 Eğitim Yılı Hazırlıkları

GÜVENLİK TEDBİRLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantıda, emniyet, jandarma ve milli eğitim birimleri, okulların asayiş, güvenlik, taşıma ve servis güvenliği konularında alacakları tedbirleri sundular ve değerlendirdiler. Vali Çiçek, Ardahan’ın okul güvenliği konusunda güvenilir iller arasında yer aldığını vurguladı.

VALİ ÇİÇEK'TEN AÇIKLAMALAR

Vali Çiçek, tüm kurumların sorumluluklarını yerine getireceğini ve okulların güvenliğini sağlayacak tedbirleri alacağını belirtti. Toplantıda, eğitim-öğretim faaliyetlerinin iyileştirilmesi için katılımcıların önerileri dinlendi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Yardımcısı Semih Cembekli, İl Emniyet Müdür Vekili Yılmaz Lima, İl Jandarma Komutanı Sadık Gülecen, Belediye Başkan Vekili Kemal Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Bilal Emin, İl Sağlık Müdürü İsak Askeroğlu, Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Uzuner ve okul müdürleri toplantıya katıldı.